Tandlæge Gladsaxe

Tillidsvækkende og med dine behov i fokus

Et tandlægebesøg kan være grænseoverskridende og utrygt for mange danskere. Derfor er det helt afgørende, at du vælger en tandlæge, som du har tillid til. Dalsten Tandlægecenter er en tandlæge i Gladsaxe, hvor du altid trygt kan læne dig tilbage i stolen velvidende, at du er i de bedste hænder.

Vi er en tandlæge i Gladsaxe, der sætter en dyd i at være opmærksomme på den individuelle patients behov, hvad end du blot skal til et rutinemæssigt tandeftersyn eller står over for en mere omfattende behandling. Vi er vant til at håndtere tandlægeskræk og tager den tid med dig, som du har behov for, så du altid føler dig veltilpas med et besøg hos os.

Tandlæge Gladsaxe med patienten i fokus

Erfarne tandlæger

Vores personale har mange års erfaring med professionelle tandbehandlinger af alle former. Tandlæge Frank Dalsten slog dørene op til klinikken i 1982 i mere beskedne omgivelser på Dyssegårdsvej 123. Som nystartet tandlæge i Gladsaxe oplevede vi hurtigt fremgang. Derfor måtte vi udvide vores antal af medarbejdere, udstyr og evner. Dette førte endvidere til, at vi i 2003 måtte sande, at vi også havde behov for mere plads til at rumme det stigende antal patienter og medarbejdere. Vi besluttede derfor at flytte i nye lokaler 50 meter længere ned af vejen.

Dygtige medarbejdere med den nyeste viden

Derfor er vi stadig en tandlæge i Gladsaxe, og ligger nærmere bestemt på Søborg Hovedgade 35B. I dag består vores dygtige team af to tandlæger, en tandplejer, fire klinikassistenter og to rengøringsassistenter. Alle møder vi ind hver dag for at give vores patienter den bedste oplevelser, når de træder ind i klinikken. Vi lægger stor vægt på at tage løbende videreuddannelse, så vi konstant har den nyeste viden indenfor tandlægefaget.

Individuel behandlingsplan

Første gang du kommer på klinikken, bliver du altid mødt af en tandlæge, som skræddersyer en individuel behandlingsplan til dig. Behandlingsplanen bunder altid i tæt dialog med dig som patient. Ligeledes er det tandlægen, som udfører de fleste restaurative behandlinger.

Vores tandplejer har blandt meget andet ansvaret for den forebyggende behandling, herunder tandrensninger, instruktioner, fremstilling af mindre fyldninger, justering af fyldninger og den efterfølgende diagnostik.

Klinikassistenterne

Klinikassistenterne assisterer både tandlægen og tandplejeren. Klinikassistenterne udfører også mindre behandlinger som afpudsning, aftryk, røntgenoptagelser og ukomplicerede tandrensninger. Det er desuden klinikassistenterne, som har ansvaret for instrumenterne, administrationen og patientkontakten. Alle har vi hver vores felt, som vi er specialiseret indenfor. Dog udvikler vi alle konstant vores faglige viden og evner.

Tandlæge Gladsaxe med tillid og tryghed i højsædet

Som tandlæge i Gladsaxe, er vores evige bestræbelser at vække tillid hos patienterne, samt at få hver og én til at føle sig velkomne og professionelt behandlet er heller ikke gået ubemærket hen. I oktober 2008 blev vores øje for kvalitet nemlig kronet med en ISO-9001-certificering: et kvalitetsstempel, som er blevet givet til mindre end 1 procent af alle tandklinikker i Danmark. Det er en ære, som vi er stolte af, og vi arbejder hver dag hårdt på at opretholde den høje standard.

Et godt førstehåndsindtryk betyder alt, hvis vores kunder skal føle sig godt modtaget. Derfor har vi indrettet klinikken, så den er lys og venlig. Her er patientkomforten højt prioriteret, og det smagfulde møblement går ikke på kompromis med den gode og afslappede atmosfære og hyggelige stemning. Dalsten Tandlægecenter er en tandlæge i Gladsaxe, hvor der naturligvis også altid er mulighed for at få en kold eller varm forfriskning i receptionen før eller efter din behandling.

Tandlægebehandlinger

Dalsten Tandlægecenter er en tandlæge i Gladsaxe, der udfører stort set alle tænkelige behandlinger, og samtlige af vores medarbejdere er løbende på efteruddannelse, så vi konstant er ajour med de nyeste behandlingsformer, tendenser og udstyr. Vi opdaterer løbende til den nyeste teknologi, når vi mener, det vil fremme kvaliteten. Som tandlæge i Gladsaxe bruger vi således blandt andet elektroniske journaler, digital røntgen og intraorale kameraer, som en naturlig del af vores dagligdag. Vi er desuden medlem af flere faglige foreninger. Det gælder blandt andet Dansk Tandlægeforening samt specialforeninger for odontologisk implantologi, kæbekirurgi, odontologisk praktik samt Dansk Selskab for Parodontologi.

Forebyggende behandling

Som tandlæge i Gladsaxe er vores filosofi er, at vi vil bevare vores patienters naturlige tænder længst muligt. Derfor fokuserer vi meget på forebyggende behandlinger. Hvis vi laver fyldninger eller kroner, er det vigtigt for os, at restaureringerne, ud over at være stærke, også ser naturlige ud. Vi bruger således altid tandfarvede materialer som eksempelvis plast eller porcelæn, og vi undgår amalgamfyldninger. Du kan læse mere om vores behandlinger her

Hygiejne

Som patient hos os skal du aldrig bekymre dig om hygiejnen. Vi sætter en ære i at foretage en åben sterilisation. På denne måde kan du selv holde øje med, at alt er i orden.

Derfor kan du trygt overlade din tandpleje til Dalsten Tandlægecenter.

Vi er en tandlæge i Gladsaxe, der er villig til at gå den ekstra mil for vores patienter. Dette sikrer, at de anbefaler os til andre igen og igen.

Bestil tid i dag

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i Dalsten Tandlægecenter på Søborg Hovedgade i Gladsaxe Kommune.

Bestil tid