Om os

Den nuværende klinik flyttede til Søborg Hovedgade 35 B i 2003.

Tandlæge Frank Dalsten startede klinikken i mindre omgivelser på Dyssegårdsvej 123 i 1982.

Klinikken og antallet af medarbejdere blev gradvist udvidet. I takt med denne udvikling er udstyret løbende blevet opdateret. Derfor kan man som patient altid vide sig sikker på at blive behandlet med det nyeste udstyr og materialer af højeste kvalitet.

Tandklinik med vokseværk

I 2003 måtte vi imidlertid erkende, at rammerne ikke længere kunne rumme antallet af patienter og medarbejdere. De seneste teknologiske landvindinger kunne vanskeligt indpasses i den gamle klinik. Beslutningen om at flytte til helt nye lokaler 50 meter fra den gamle klinik var derfor let at tage.

Større rammer – samme service

I december 2003 kunne vi slå dørene op til det nye tandlægecenter. Vi har nu 3 gange så mange medarbejdere. Vores team består nu af 2 tandlæger, 1 tandplejer, 5 klinikassistenter og 2 rengøringsassistenter, som alle gør deres yderste for, at vores patienter føler sig velkomne og professionelt behandlet. I oktober 2008 blev vores kvalitetsbestræbelser kronet med en ISO-9001-certificering af TapCert. Sidstnævnte har givet dette kvalitetsstempel til mindre end 1% af alle tandklinikker i Danmark.

Afslappet atmosfære og fokus på indretning

Klinikken er smagfuldt indrettet, og patientkomforten er prioriteret højt ved alle materialevalg. Vi har skabt en lys og venlig klinik, hvor vores mål er, at behandlingen foregår i en afslappet atmosfære. I receptionen er der mulighed for at få varme og kolde drikke før eller efter behandlingen. Hvis du før eller efter behandlingen har lyst til at prøve vores massagestol, er du også velkommen til dette. Hvis du føler, at du har haft en god oplevelse i tandlægecentret, er du meget velkommen til at anbefale os til andre. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, kan du bl.a. læse om plastfyldninger og porcelænsindlæg og -facader.