Vores filosofi

ISO-certificeret tandlæge

Vi spænder vidt og udfører næsten alle behandlinger.

Alle på klinikken gennemgår løbende efteruddannelse i ind- og udland, og vi forsøger således at være ajour inden for hvert vores felt. Vi er medlem af flere faglige foreninger, bl.a. Dansk Tandlægeforening samt specialforeninger for odontologisk implantologi, for odontologisk praktik, Dansk Selskab for Parodontologi samt for kæbekirurgi.

Forebyggende tandbehandlinger fremfor udbedring af tandsygdomme

Vores mål er at bevare naturlige tænder længst muligt. Derfor er vores behandlingstilbud altid primært forebyggende. Hvis vi skal lave fyldninger eller kroner, er det vigtigt for os, at restaureringerne, ud over at være stærke, også ser naturlige ud. Vi bruger således altid tandfarvede materialer, som f.eks. plast eller porcelæn, og undgår amalgamfyldninger.

henriette-og-trine

Dygtig tandlæge med fokus på hygiejne

Vi prioriterer hygiejnen højt og har indrettet vores behandlingsprincipper herefter.

Vi har valgt en åben sterilisation, så du ved selvsyn kan se, at tingene er i orden.

Kvaliteten skal være høj, og vi har derfor brugt megen tid og energi på at blive ISO-certificeret hos TapCert, som er din garanti for, at alt er i orden.

Vi indfører også den nyeste teknologi, når vi mener, at dette vil fremme kvaliteten. Således har vi elektroniske journaler, digital røntgen og intraorale kameraer, som en naturlig del af vores koncept.

Vi fungerer som et team, hvor hver især har specialiseret sig inden for sit felt. Du kan læse mere om hver medarbejder i vores team her

Kompetent og behagelig patienthåndtering

Første gang du kommer på klinikken, er det altid en tandlæge, som taler med dig og lægger en behandlingsplan. Ligeledes er det tandlægen, som udfører de fleste restaurative behandlinger.

Tandplejerne har bl.a. ansvaret for den forebyggende behandling. Dette inkluderer tandrensninger, instruktioner, fremstilling af mindre fyldninger, justering af fyldninger, og den efterfølgende diagnostik.

Klinikassistenterne assisterer både tandlægen og tandplejeren og udfører også mindre behandlinger som afpudsning, aftryk, røntgenoptagelser og ukomplicerede tandrensninger. Det er desuden klinikassistenterne, som har ansvaret for instrumenterne, administrationen og patientkontakten.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om vores behandlinger, hvor vi bl.a. tilbyder indsætning af tandimplantattandkroner og tandbroer.