Tandkrone og tandbro

En tandkrone af høj kvalitet kan bestå udelukkende af porcelæn eller kan have en usynlig kerne af guld, som forstærker en tandkrone yderligere. Der findes eksempler på billigere og dårligere tandkroner. Disse fremstilles i andre materialer, som er mindre holdbare og har en dårlig pasform. Disse tandkroner laves ofte på udenlandske klinikker til en urealistisk lav pris. Ofte skader de mere, end de gavner.
En lav pris bør derfor snarere tænde et advarselslys end opfattes som et plus. Se mere under udenlandske kroner.

Tandkrone og tandbro af højeste kvalitet – så du sparer penge på længere sigt

Hos Dalsten Tandlægecenter bruger vi kun de bedste materialer. Det betyder at prisen ikke er den laveste, men kvaliteten er i top. Derfor kan du altid være sikker på at vores tandkroner og tandbroer holder bedre end andre tilsvarende, der er lavet i dårligere materialer. Som i led af den høje kvalitet og service, tilbyder vi 10 års garanti på alle vores tandkroner og tandbroer af porcelæn og guld. Dette kan du læse mere om her. På denne måde kan du altså spare mange penge på længere sigt ved at vælge en tandbro eller tandkrone af høj kvalitet.

En tandkrone er ofte påkrævet på rodbehandlede tænder, på tænder med store fyldninger, en knækket tand eller på misfarvede eller misdannede tænder. Tandkroner beskytter tænderne mod yderligere forfald og har en meget lang holdbarhed. Hvis du derfor kunne tænke dig at styrke din tand efter at have fået rodbehandlinger, fyldninger eller repareret en knækket tand, er du meget velkommen til at ringe til os eller bestille tid til at få en tandkrone. Hvis du har nogen spørgsmål er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os.

kroner1

Foto før

kroner2

Foto efter

Få dit flotte smil tilbage

En tandbro erstatter en eller flere af de naturlige tænder. En tandbro er lige som en tandkrone fastgjort permanent til de tilstødende, naturlige tænder eller på tilsvarende tandimplantater. En tandbro af høj kvalitet vil både se naturlig ud og føles som ens egen oprindelige tand. Du kan forneden få en idé om behandlingsprocessen ved indsætningen af en tandbro. Her kan du se, hvor stor forskellen er på før- og efter behandlingen med tandbro:

kroner3-fr-brobehandlingen

Før tandbro

kroner4-beslibning-af-tnderne

Beslibningerne på tænderne

kroner5-det-frdige-resultat

Det færdige resultat

kroner6

Øverst ses beslibninger på kindtænder og nederst det færdige resultat.