økonomi

Når du er patient hos Dalsten Tandlægecenter

Langt de fleste priser er fastsat af sygesikringen og er ens over hele landet. Priser på de såkaldte “frie ydelser” er bl.a. afhængig af kvaliteten, materialevalg, udstyr, laboratorieudgifter, hygiejne, efteruddannelse og tidsforbrug.

Det er sjældent, at billige restaureringer holder så længe, og risikoen for påførte skader stiger markant. Ofte vil disse restaureringer resultere i, at det bliver nødvendigt at lave restaureringen om, hvilket i sagens natur fordyrer behandlingen.

Vi forsøger at være omkostningsbevidste men går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en given behandling, men er selvfølgelig nødt til at vurdere dit tandsæt først, hvorfor telefoniske henvendelser om priser oftest må forblive ubesvarede, da det afhænger af den reelle dituation, hvilket ikke kan ses gennem telefonen.

Ved behandlingens afslutning udskrives en regning svarende til den udførte behandling og i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling.

Du kan betale med kontanter eller Dankort. Ved større behandlinger har vi ofte anselige udlæg undervejs og må derfor bede om et á conto beløb svarende til halvdelen af det forventede beløb.

Kredit- eller afdragsordninger kan undtagelsesvis oprettes for etablerede patienter, men vi beder dig aftale det med os, inden selve behandlingen starter. Denne betalingsform medfører et administrationsgebyr på 35 – 105 kr.