Akut tandbehandling

Ved akut tandbehandling ring på tlf.nr.: 39 67 66 47.

Ellers kan du bestille tid her

Uden for åbningstid kan du ringe til Tandlægevagten på tlf.nr.: 1813.

Hvis du får problemer uden for klinikkens åbningstid, kan vi henvise til
Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø, telefon 1813.

Tandlægevagten har åbent alle dage fra kl. 20.00 til kl. 21.30
og tillige fra kl. 10.00 til kl. 12.00 på lørdage, søndage og helligdage.

Vær opmærksom på, at der opkræves gebyr ved besøg hos Tandlægevagten.

Dalsten Tandlægecenters åbningstider finder du her: Åbningstider.

Klinikken holder sommerferie fra den 20. juli til og med den 11. august 2024.

Akut tandbehandling i lokalområdet

Hos Dalsten Tandlægecenter ved vi, hvor frustrerende og smertefuldt det kan være at at have brug for akut tandbehandling. Derfor står vi altid klar til at gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig og finde en ledig tid så hurtigt som muligt. Hvis der ikke er nogen ledige tider samme dag, er det muligt at få akut tandbehandling hos Tandlægevagten (tlf.nr. er 1813). Hvis du kan vente til dagen efter, vil vi prøve at finde en ledig tid til dig dér. Vi bestræber os altid på at få dig i akut tandbehandling så hurtigt som muligt, så vi kan hjælpe dig af med de smerter du har.

Når man har akutte smerter handler det om at have muligheden for at få hurtig behandling. Derfor tilbyder vi akut tandbehandling til alle i lokalområdet. Her dækker vi områder som Søborg, Dyssegård, Gladsaxe og Gentofte. Så hvis du bor i disse områder, eller andre steder, der ligger tæt på, er vi kun et stenkast væk.

Dog hjælper vi selvfølgelig alle, der måtte have brug for det – uanset hvor man bor. Det kan dog være en stor fordel at vælge en tandlæge, der ikke ligger for langt væk, når det gælder akut tandbehandling. Det er sjældent man har lyst til at bruge for meget transporttid, når man har stærke smerter, og derfor skal det gerne være så effektivt som muligt med både transport og behandling.