Tandlæge Gentofte

Velkommen til Dalsten Tandlægecenter

Dalsten Tandlægecenter er din tandlæge nær Gentofte. Et flot og sundt smil hele livet igennem, er afgørende for vores livskvalitet som mennesker. Vi sikrer dig kvalitet, grundighed og professionalisme, uanset hvor store eller små dine behov er.
Vi er lydhøre over for dine ønsker og tilbyder behandlinger, som gavner og styrker din munds sundhed, hver gang du sætter dig i tandlægestolen i vores klinik.

Vores indbydende og moderne klinik er centralt placeret på Søborg Hovedgade 35 B. Dog har vi også mange patienter fra bl.a. Gentofte, som kommer til os igen og igen.

Tandlæge Gentofte, der har fokus på den gode behandling

Dalsten Tandlægecenter er nemlig en tandlæge nær Gentofte, der er grundlagt og til daglig drives af tandlæge Frank Dalsten, som startede klinikken i 1982. Udover ansvaret for klinikken er han medlem af Tandlægeforeningens hovedbestyrelse, kontaktperson i Klinikejerudvalget og repræsentant i Københavns Tandlægeforening.

Derudover består teamet af en stærk gruppe af sammentømrede medarbejdere, som alle vil gøre alt for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores tandlæge nær Gentofte. Du kan læse mere om vores imødekommende og dygtige team her.

Tandlæge Gentofte

Uanset om du er ny patient eller før har besøgt Dalsten Tandlægecenter, der er en velbesøgt tandlæge nær Gentofte, er du i trygge hænder. I forbindelse med dit første besøg bliver du mødt af vores venlige receptionist, som vil bede dig om at udfylde et spørgeskema. På denne måde kan vi kortlægge din sygehistorik, brug af medicin og fokusere på dit behov.

Vi er nemlig en servicemindet tandlæge nær Gentofte, der aldrig har for travlt til at give os god tid til dit første besøg hos os, så du føler dig tryg. Det er vigtigt for os at lære vores patienter godt at kende, så vi kan skabe et tillidsbånd lige fra dag et. Efter mødet med receptionisten foretager vi et grundigt tandeftersyn, så vi kan lave en skræddersyet behandlingsplan til netop dig.

Som tandlæge nær Gentofte prioriterer vi god dialog og vejledning højt, så du altid føler dig velinformeret om de forskellige behandlingernes betydning. Både når det gælder fremgangsmåde, omfang og økonomi. Vi vil gerne undgå at give vores patienter ubehagelige overraskelser, når regningen kommer. Derfor giver vi altid et realistisk prisoverslag, når vi forelægger behandlingsmuligheder. Vi mener dog, at pris og kvalitet hænger sammen, og kvalitet er nøgleordet hos Dalsten Tandlægecenter. Du kan læse mere her om vores prisfilosofi og betalingsvilkår.

Vil du være vores nye patient?

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak, hvis du ønsker en tandlæge nær Gentofte. Valg af tandlæge er ikke en nem beslutning. Det er vigtigt for os, at du har den rette mavefornemmelse, før du træffer en beslutning. Du kan derfor altid ringe ind og tale med os, før du bestiller din første tid. Vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på alle dine spørgsmål og råde dig til den rette behandling.

Bestil tid i dag

Hvis du har lyst til at bestille en tid hos vores dygtige team hos Dalsten Tandlægecenter, har du flere muligheder. Vi er en tandlæge nær Gentofte, og du kan ringe til os på 3967 6647 og få personlig betjening. Det er også muligt at booke en tid her på hjemmesiden (Bestil tid). Du vil derefter få en bekræftelse fra klinikken.

Som tandlæge nær Gentofte gør vi vores bedste for at vores patienter kan nå forbi vores klinik uanset arbejds- eller studietider. Vi har derfor åbent mandag til onsdag fra kl. 8.00 til 18.00. Tirsdag og torsdag fra 8.00 til 16.00 og fredag fra 8.00 til 17.00. Vi sender dig altid en sms et døgn før din tid, så du ikke glemmer os. Derudover sender vi en mail 1-2 uger, før du har tid til eftersyn.
Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud til klinikken senest 24 timer før din tid.

Vi glæder os til at se dig hos Dalsten Tandlægecenter.