velkommen

Lær os bedre at kende.

Dalsten Tandlægecenter er en fri og selvstændig tandklinik, som hverken er ejet af eller afhængig af klinikkæder, hvor overskud til kapitalfonde eller forsikringsselskaber styrer behandlingstilbudet.

Vi sætter en ære i, at ingen ansatte er på provisionsløn eller får bonus for salg af større behandlinger. Dette sikrer, at vi som fagfolk kan koncentrere os om at hjælpe vores patienter med at få den rigtige behandling.

Vi har været kvalitetssikret siden 2008 som en af de første tandklinikker i Danmark. Vi bliver derfor løbende kontrolleret af uafhængige kvalitetskontrollører, ligesom vi sikrer, at vandkvaliteten og autoklaverne lever op til alle krævede standarder.

Alle indlæg, kroner og broer fremstilles i Danmark i de bedst mulige materialer. Vi tilbyder således ingen tvivlsomme produkter fra Kina og bruger ikke kopiprodukter ved implantatbehandlinger.

Endelig overholder vi selvfølgelig Tandlægeforeningens krav til efteruddannelse og lægger vægt på høj faglighed, tryghed og personligt engagement.

Hvis du mener, at alt dette er vigtigt, har du fundet den rigtige tandklinik, og du må meget gerne anbefale os til andre.

Se billeder fra klinikken her

logo-ny